• Engraving art travel book - Family Pets

Merk: Royal & Langnickel
Naam: Engrave & Learn Fun Travel Book - Family Pets and Animal Friends
Kleuren: 3 x goud, 3 x zilver, 3 x regenboog en 3 x holografisch 
Nummer: EAB3

Dit spiraalgebonden boek met harde kaft bevat 12 krasplaten van 21 x 15 cm met bij elke plaat een (Engelse) uitleg over het dier op de tekening. Er zit een kraspen bij die in een lus elastiek gestoken is die aan het boek vastzit. De laatste 12 velletjes in het boek zijn blanco tekenvelletjes (niet om te krassen). Omdat de platen beschermd zijn door de kaft van het boek is deze set ideaal om mee te nemen onderweg. 


Engraving art wordt ook wel scratch art of scraper foil art genoemd. Bij deze techniek werk je met een kraspen. Je werkoppervlak is een kartonnen bodem met een gekleurde laag (goud, zilver, holografisch en regenboog). Daaroverheen zit een zwarte laag. Je schraapt de bovenste laag zwarte krasfolie weg om daaronder de fel gekleurde laag te kunnen zien. 

Om je op weg te helpen is de tekening al op de zwarte laag voorbedrukt, zodat je kan zien wat je weg moet krassen. Met de punt van je kraspen maak je fijne lijntjes, met de zijkant haal je wat grotere stukken zwarte coating weg.

Het werkt het makkelijkst van boven naar beneden, draai gerust je werk als dat nodig is. Om te voorkomen dat het zwarte schraapsel aan de zijkant van je hand plakt of er vingerafdrukken in je tekening komen, kun je een vel papier onder je hand leggen. Haal overtollig zwart schraapsel weg met zachte, vochtige doek.


Schrijf een beoordeling

Note: HTML is not translated!
    Slecht           Goed

Engraving art travel book - Family Pets

  • 12.50€

  • Exclusief BTW: 10.33€
  • Prijs in spaarpunten: 1250

Tags: dieren, katten, honden, vissen, paard, vlinders