Verzend- en bezorginformatie


Verzendkosten binnen Nederland:

€ 3,95 = Brievenbuspakje. Uw order past wel door de brievenbus en is te volgen via traceernummer.

€ 6,50 = Pakket. Uw order past niet door de brievenbus en is te volgen via traceernummer.

 

Verzendkosten Europa (indien uw postcode buiten het reguliere bezorggebied van DPD valt, kunnen er afwijkende verzendkosten van toepassing zijn. U wordt hier over geïnformeerd):

€ 8,50 = Brievenbuspakje. Uw order past wel door de brievenbus en is te volgen via traceernummer.

€ 12,50 = Pakket. Uw order past niet door de brievenbus en is te volgen via traceernummer.


Hoe wordt mijn bestelling verzonden:

* Nederlandse webwinkel orders worden verzonden met DPD en PostNL. 

* Webwinkelorders naar België, Luxemburg en Duitsland worden verstuurd met DPD (levertijd ongeveer 2 werkdagen).

* Bij het afronden van uw bestelling in de webwinkel van Gezellig Creatief kunt u aangeven of u de bestelling zelf wilt ophalen of wilt laten versturen. 

* U krijgt bij het invullen van uw gegevens ook de keuze of uw e-mailadres wel of niet aan de vervoerder mag worden doorgegeven om u zelf te informeren over de voortgang van de levering.

* De webwinkel berekent zelf of uw bestelling via brievenbuspost of als pakketpost verstuurd kan worden.

* Uw bestelling wordt altijd zorgvuldig ingepakt voor verzending.

* Er wordt altijd naar gestreefd uw bestelling te versturen binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling (zon- en feestdagen niet meegerekend).

* Wij versturen alle bestellingen als brievenbuspakket of pakket, hierdoor zijn alle zendingen te volgen via Track & Trace.

* Wanneer een bestelling is verzonden, ontvangt u een mail met de traceer code om de zending te kunnen volgen.

* Wij hebben helaas geen invloed op de levertijden en het bezorgmoment van de vervoerders.


DPD:

Bezorgdagen van maandag tot en met vrijdag, levertijd ongeveer 1 werkdag

Voor een brievenbus zending (Parcel Letter) hoeft u niet thuis te zijn. U kunt het volgen via de traceercode, maar u heeft geen mogelijkheden om de bezorging aan te passen, omdat de zending door de brievenbus past.

Een pakketzending kan worden gevolgd via de traceercodes. Wanneer u toestemming geeft om uw mailadres aan DPD door te geven, stuurt DPD u op de dag van levering een mail met de verwachte aflevertijd met een tijdvak van maximaal twee uur. Komt dit tijdstip niet uit, dan kunt u op dat moment via een link in deze e-mail een keuze maken uit afleveren op een andere dag, een ander adres, afleveren bij een Pickup punt of eventueel neerzet toestemming geven (Let op: neerzet toestemming is altijd en volledig op eigen risico!)

Wanneer uw bestelling wordt bezorgd op een moment dat u niet thuis bent en de verzending niet door de brievenbus past, zal de chauffeur eerst proberen uw pakket bij de buren af te leveren. Wanneer dit niet lukt, wordt uw pakket naar een Pickup parcelshop gebracht waar u het pakket zelf kunt afhalen. De zending wordt hier 8 werkdagen voor u bewaard. Neem het briefje wat uw DPD bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten en een geldig legitimatiebewijs mee wanneer u het pakket gaat ophalen.   


PostNL:

Bezorgdagen van maandag tot en met zaterdag, levertijd één tot twee werkdagen

Voor een brievenbuszending (brievenbuspakje) hoeft u niet thuis te zijn. U kunt het volgen via de traceercode, maar u heeft geen mogelijkheden om de bezorging aan te passen, omdat de zending door de brievenbus past.

Een pakketzending kan worden gevolgd via de traceercodes. Wanneer u de bezorger heeft gemist, kunt u online uw voorkeuren voor de bezorging aangeven; een andere dag, een ander tijdstip of bezorging bij een PostNL locatie.

Wanneer de bezorging de tweede poging ook niet lukt wordt uw pakket automatisch naar het dichtstbijzijnde PostNL ophaal punt gebracht. De zending wordt hier twee weken voor u bewaard. Neem het briefje wat uw PostNL bezorger in uw brievenbus heeft achtergelaten en een geldig legitimatiebewijs mee wanneer u het pakket gaat ophalen.   


Zelf ophalen:
Tijdens het afrekenen kunt u aangeven dat u uw bestelling zelf wilt ophalen. Wanneer u deze optie kiest, vervallen de verzendkosten. U kunt in het opmerkingenveld aangeven wanneer u wilt ophalen, maar wacht altijd even het antwoord af. Gezellig Creatief is een webshop en geen stenen winkel. Het afhalen van een bestelling kan alleen op afspraak. Het ophaaladres is: Boomstede 405, 3608 BE Maarssen (gelegen in de provincie Utrecht).


Mijn pakket is beschadigd aangekomen:

* Hoewel wij ons uiterste best doen schade te voorkomen door uw bestelling goed en zorgvuldig te verpakken, kan het gebeuren dat er iets beschadigd is geraakt tijdens het vervoer.

* Maak foto's van de schade (ook van beschadigde verzendverpakking).

* Neem contact op met Gezellig Creatief via [email protected] en omschrijf de schade zo duidelijk mogelijk. Stuur ook foto's mee.

* Wij zullen u, in overleg, een nieuw (of vervangend) product toesturen of u compenseren in het betaalde bedrag.  


Retour zenden van bestellingen:

* Neem altijd eerst contact op met Gezellig Creatief voor u iets terugstuurt. Dit kan via [email protected].

* In onze Algemene Voorwaarden vindt u de voorwaarden en kosten voor retour zenden van artikelen.

* Het retour adres is Gezellig Creatief, Boomstede 405, 3608 BE  Maarssen.